18.4.2022

Tervehdys kaikille !!!

Vuonna 2022 heitto- ja soutu-uistelun OP-cuppiin ei suuria sääntömuutoksia ole luvassa, eli sähkövispilää saa käyttää edelleen yksin uistellessa ja ankkurin käyttö on myös sallittua ja cupin pääyhteistyökumppanina jatkaa Alavuden Osuuspankki. Viime kausi oli hyvin mielenkiintoinen ja tasainen ja kalaakin tuli hyvin, toivotaan että sama meno jatkuu myös kaudella 2022. Tätä juttua kirjoittaessa näyttäisi siltä, että pilkkikelit vaan jatkuvat ja jäät senkun vahvistuvat, vaikka cupin alkuun on enää kuukausi. Katsotaan mihin tilanne kehittyy ja yritetään löytää tarvittaessa cupin aloituskisalle uusi ajankohta, jos 13.5 Hirvijärvellä on vieläkin pilkkikelit.

Tulevasta kaudesta on jälleen kerran odotettavissa mielenkiintoinen. Kisajärvet ovat ainakin aikaisempien tuloksien valossa hyvin kalaisia. Luvassa on kaksi (2) vesistöä (Liikapuro ja Kivi- ja Levalampi), jotka eivät ole olleet hetkeen aikaan soutu-uisteluhommissa kisajärvinä. Tiedossa on myös jotain tuttua ja turvallista (Kyrkkäri ja Ranta-Töysänjärvi). Hirvijärvi koeponnistettiin kisajärvenä viime syksynä ja järvi osoittautui erittäin mielenkiintoiseksi ja kalaisaksi paikaksi. Piirinmestaruus ratkotaan tänä vuonna Kyrköösjärvellä.

Näillä saatesanoilla toivotan kaikki uudet ja vanhat harrastajat tervetulleiksi kesän koitoksiin, onhan taas mielenkiintoinen kausi tulossa vai mitä!!!

Pasi Huhtala, ASUK


KISAUUTISIA

18.4.2021

• 2022 Sivut avattu

 

hieronta Nokia

 

Copyright © 2022 Alavuden seudun Urheilukalastajat Ry - All Right Reserved - Webdesign by J. Saarinen